Aukční web daseto.cz

Dotazy a rady uživatelů internetových aukčních serverů eBay, Aukro a dalších.

Moderátor: mterc

Aukční web daseto.cz

Příspěvekod luma » 9. únor 2010, 11:39

Zdravím, myslíte si, že je to bezpečný server? Nabízejí sice mnoho platebních systémů, ale je opravdu bezpečné, že se nezneužijou moje platební údaje atd? www.daseto.cz
luma

Google AdSense
Google.cz

Re: Aukční web daseto.cz

Příspěvekod mterc » 9. únor 2010, 14:26

Koukal jsem v rychlosti na ten web, ale moc důvěry ve mě nebudí vzhledem k nabízeným téměř nulovým cenám, za které je zboží vydraženo. Nějak jsem vůbec nepochopil systém (kreditů) a o co tam vůbec jde.
mterc
Administrátor

Příspěvekod luma » 10. únor 2010, 16:30

Tak už jsem to vyzkoušel a je to super, ty vlastně nabiješ kredity za nějakou částku a pak můžeš přihazovat, takže když nikdo nepřihazuje a ty přihodíš 5x a kredit tě stojí 6kč, tak jsem utratil 30kč + výsledná cena třeba 0,5kč, kterou mi pošlou a mám to v podstatě za 30,5kč a přitom to reálně stojí 1200, myslím si, že se tam dá dobře nakoupit dárků a různé výbavy, jsou komunikativní a ihned odesílají zboží, takže se mi to zdá jako super nápad
luma

Příspěvekod Broucek » 16. březen 2010, 16:19

Takže ta cena v reálu de facto cenu neznamená?
Každé přihození mě stojí 4 až 6 Kč, podle toho, kolik jsem dal za kredit. Pokud se začnu s někým přetahovat, tak mě to ve finále může stát víc, než je ta "cena" ... to je v reálu jen takové počítadlo příhozů ...
Broucek

Zpět na Internetové aukce, aukční servery (eBay, Aukro, ...)