4-digit Expanded Use Number

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

4-digit Expanded Use Number

Příspěvekod pierrrp » 16. leden 2006, 8:55

Vážení, v prosinci jsem se registroval u ebay, objednal si dvd, registroval se u paypal, peníze mi z účtu v dolarech byly odeslány-podotýkám z české spořitelny,ale zboží nikde, tak jsem napsal dopisek a tak nějak jsem zjistil, že nemám snad dokončenou registraci - ten poslední krok u paypalu - zadat do kolonky "4-digit Expanded Use Number" - kde je najdu -poraďte. Moje anglina je chabá-pravda jsem již starší, uvítal bych opravdu polopatě instrukce. Děkuji moc všem. Petr
pierrrp

Google AdSense
Google.cz

Re: 4-digit Expanded Use Number

Příspěvekod mterc » 16. leden 2006, 9:47

pierrrp píše:Vážení, v prosinci jsem se registroval u ebay, objednal si dvd, registroval se u paypal, peníze mi z účtu v dolarech byly odeslány-podotýkám z české spořitelny,ale zboží nikde, tak jsem napsal dopisek a tak nějak jsem zjistil, že nemám snad dokončenou registraci - ten poslední krok u paypalu - zadat do kolonky "4-digit Expanded Use Number" - kde je najdu -poraďte. Moje anglina je chabá-pravda jsem již starší, uvítal bych opravdu polopatě instrukce. Děkuji moc všem. Petr

Toto 4-místné číslo by jste měl nalézt u příslušné platby buď ve výpisu transakcí Vaší platební karty nebo na výpisu z účtu (závisí dle banky).
mterc
Administrátor

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)