internetová karta z ebanky

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

internetová karta z ebanky

Příspěvekod jolana » 6. březen 2006, 13:58

Chtěla jsem se zeptat, zda by mi někdo mohl říct, zda je možné použít k registraci na PayPal internetovou kartu od Ebanky. Máte někdo zkušenost s její registrací? Když jsem se ptala na telefonické lince Ebanky, zda je karta akceptována, bylo mi sděleno, že ANO. Nechala jsem si ji udělat, ale dosud ji nemám. Nerada bych zjistila, že mi bude třeba k ničemu (myslím ve vztahu k PayPal). Prosím, prosím, pokud někdo víte, jak funguje, informujte mě.
jolana

Google AdSense
Google.cz

RE: internetová karta z ebanky

Příspěvekod mterc » 6. březen 2006, 14:48

Ano, mohu potvrdit, že internetová platební karta eBanky funguje na PayPal. Mám ji už nšjakou dobu vydanou a nikdy jsem s ní neměl problémy při placení včetně fungování u PayPal účtu.
mterc
Administrátor

internetová karta Ebanky

Příspěvekod jolana » 7. březen 2006, 8:10

Chtěla bych se ještě zeptat, jaký druh karty mám vybrat z nabídky karet PayPal při registraci, v případě, že budu mít internetovou kartu (která není v nabídce uvedena).
jolana

RE: internetová karta Ebanky

Příspěvekod mterc » 7. březen 2006, 9:28

Myslím, že je to normálně Mastercard. Mělo by to být napsáno na tom lístku, kde Vám přijde vytištěné číslo karty a další údaje.
mterc
Administrátor

ECMC internet card e-banky

Příspěvekod pyrotechnik » 23. květen 2006, 23:06

Podle mych zkusenosti je "virtualni" internet card asi nejbezpecnejsi druh karty k placeni pres net.
Normalni karta pokud se nekde prozradi muze byt jednoduse zneuzitelna
internetova karta funguje tak, ze ji v e-bance nejspis musite "nabit"

priklad:
posilam 1000 Kc
jdu na stranky ebanky a na tuto kartu vlozim tak 1050 korun ( jelikoz tomu nerozumim, predpokladam, ze by se z transakce mohlo neco ztrhnout )
Podivam se jestli penize na karte uz mam
zaplatim na internetu a je to...

vyhoda je v tom, ze po provedeni transakce na karte jiz temer nic nezbyde
no a kdyz prece jen nekdo zjisti udaje hmmm, tak holt prijdu o ten zbytek asi 30 korun co mi tam zbyde. :-) Zbytek uctu je v bezpeci :-)
"Já to nebyl !!! "
Bart Simpson
pyrotechnik

doplneni

Příspěvekod pyrotechnik » 1. červen 2006, 14:49

nebo jeste jinak...
na inet platebni karte na ucte se nastavuje limit (tusim tydenni ) navic karta lze odemcit na transakci a pak zamcit a je z venci nepouzitelna
"Já to nebyl !!! "
Bart Simpson
pyrotechnik

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)