Jak převést peníze z UK

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Jak převést peníze z UK

Příspěvekod doonio » 7. duben 2011, 9:15

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak mám převést peníze z účtu v UK na český učet. Mám založený moneybookers zde v česku, a mám tam vedenou mou primární českou kartu.Nyní pojedu do Anglie na chvíli-3měsíce, a potřebuju když si do moneybookers zadám příkaz z té anglické Uk karty aby mi to poslalo peníze na moneybookers účet a potom si to pošlu dál.Ale nyní mám v monebookers možnost volby jen poslání peněž do jejich banky v ČR-Unicredit, a to když zas budu posílat z UK na českou banku tak je to poplatků a poplatků, jde tam někde nastavit,abych to poslal z anglickégo účtu do anglické banky, a ona by si to podle VS, KS,... vypátrala že to je na můj účet v monebookers.
A ještě dotaz, musím mít tu kartu co budu používat v UK, zaregistrovanou v moneybookers účtu, nebo nemusím?
Děkuji
doonio

Google AdSense
Google.cz

Re: Jak převést peníze z UK

Příspěvekod mterc » 15. duben 2011, 20:43

Podmínky u Moneybookers úplně přesně neznám, ale mám pocit, že vklady na účet v Moneybookers musí být pouze z vlastního účtu, z vlastní kreditní karty apod. Ostatní platby např. vkladem v bance nejsou povoleny. Pokud tedy máte v UK vlastní účet, tak by to jít mělo, ale číslo účtu, na jaký to poslat nevím, protože to opravdu v popis nabízí pouze českou banku.
mterc
Administrátor

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)