Jaky druh paypal uctu!

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Jaky druh paypal uctu!

Příspěvekod maxbacon » 10. leden 2010, 19:10

Dobry den
Moje anglictina neni az tak moc dobra takze pouzivam prekladac a nejak to z toho prekladu nechapu proto bych se chtel zeptat na par otazek. Tet mam zalozeny Account Type: Personal platit mi normalne jde, ale co kdyz chci aby poslal penize nekdo mi. Jaky typ uctu nato potrebuju? Staci ten personal nebo potrebuju nejaky ten lepsi. A dalsi vec je ta ze taky potrebuju abych si ty penize mohl preposlat do Komercni banky a dale pak vybrat z bankomatu. A posledni otazecka. Kde zjistim nejake cislo paypal uctu abych ho mohl rict clovekovi ktery mi ma poslat penize. Budu moc rad kdyz mi nekdo odpovi predem moc dekuji.
maxbacon

Google AdSense
Google.cz

Re: Jaky druh paypal uctu!

Příspěvekod mterc » 12. únor 2010, 8:28

Bohatě stačí typ účtu Personal. Ostatní typu jsou pro ty, kteří potřebují přijímat na účet větší množství transakcí (např. internetové obchodníky). Dotyčnému, který Vám chce poslat peníze na PayPal účet pak stačí znát pouze Vaší emailovou adresu svázanou z PayPal účtem.

Převod na vlastní bankovní účet je pod položkou Withdraw, kde jste poprvé vyzváni k přidání bankovního účtu (číslo musí být zadání v mezinárodním formátu IBAN).
mterc
Administrátor

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)