Chtěl jsem se zeptat na dvě věci- Chci si zřídit donate pro svůj projekt, přes obligátní donate tlačítko Paypalu. Takže potřebuju účet u Paypal. Pokud budu chtít (a snad celkem často) příjimat platby přes Paypal, tak potřebuju nutně jen a jen "Business" account?
Zadny jiný nebude pro přijímaní plateb fungovat (respektive bude, ale jen na omezený počet příchozích plateb (snad 5 nebo kolik to tam bylo)). Chápu to dobře? Nebo i Personal (popřípadě Premier) mi postačí k tomu, abych přijímal (nijak neomezené) platby přes Paypal?
A má druhá otázka míří k jedné věci- Potřebuju nutně hned při registraci Paypal accountu mít i účet u CZ banky kam si budu peníze posílat...? Pokud jsem to pochopil dobře tak nepotřebuju... Můžu mít klidne Paypal účet x mesicu, hromadit si tam příchozí platby a teprve až si na peníze "budu chtít šáhnout" si může zřídit účet u nějaké Cz banky a do paypalu přidat kartu...
Jinak- Pay pal account je schopen sám o sobě fungovat bez toho aniž bych vlastnil kartu nebo účet u nějaké banky?
Za odpovědi předem moc díky. Studoval jsem si už nějaké materiály na webu, ale tyhlety 2 věci mi pořád nejsou úplně jasné...

News