místo peňez dluh prosím pomoc

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

místo peňez dluh prosím pomoc

Příspěvekod kotilion » 1. září 2008, 10:23

Dobrý den,
založil jsem si paypal účet zadal jsem jméno, adresu.. taky číslo kreditky + 3 místný kod poté jsem se dostal na svuj PP účet do jakesi úvodní stránky, nevím jestli v této fázi bylo již vše kompletní avšak někdo mi už poslal peníze ty si mi taky objevily že byli přijaty ja da accept a měl jsem na PP účtu k dispozici něco přes 10 000kč jenže najednou se peníze vymazaly a zbyl jen dluh 680kč asi za nějakej převod. Je napsano že převod (ten se uskutečnil v eurech) byl closed dále je tam odkaz na vyřešení toho problému kde je dále napsáno:

This payment has been selected for review and we have opened an investigation.

We suspect that this transaction may not have been authorized by the PayPal account holder.

We have placed a temporary hold on the funds until the investigation is complete.

Please provide some additional information about this transaction.

Prosím poraďtě zda je to tím že ješte nemám plně zaregistrovaný účet anebo prostě byla to platba nějak zrušena.
kotilion

Google AdSense
Google.cz

Re: místo peňez dluh prosím pomoc

Příspěvekod kolonial » 1. říjen 2008, 7:10

Předpokládám, že se jedná o Personal account. Souhlas s přijetím peněz je v tomto případě zpoplatněný. Teď bude v každém případě nutné mít účet aktivní a následně změnit Personal account na Premium. Na Premium mě chodí peníze bez nutnosti odklikávání souhlasu a bez poplatků.
kolonial

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)