Odhlášení Pay Pal

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Odhlášení Pay Pal

Příspěvekod buffalo » 25. leden 2008, 22:31

Prosím o radu. Začal jsem obchodovat na eBay. Neměl jsem vhodnou kreditku, proto jsem zaregistroval Pay Pal na manželku. Teď bych si to chtěl předělat na sebe. Mám, ale problém, nechce mi to vzít registraci na stejný e-mail. Rád bych manželčinu registraci zrušil. Jak to mám udělat? A ještě jedna věc. Jak převedu peníze z konta na Pay Pal? Díky za radu.[/b]
buffalo

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod Žigo » 26. leden 2008, 9:53

Toto som sice nikdy nerobil ale pokial viem mala by sa dat do povodneho paypal konta pridat dalsia kreditka a povodna odstranit. Potom by si sa nemusel ani znova registrovat a paypal by ti proste len stahoval z ineho uctu.
Pri druhej otazke nie som schopny poradit, kedze som nikdy nepotreboval peniaze priamo na paypal konte.
Žigo

Příspěvekod buffalo » 26. leden 2008, 10:55

Díky za radu. O něco takového jsem se bezúspěšně pokoušel. Poradíš mi, jak na to?
buffalo

Příspěvekod Žigo » 27. leden 2008, 12:41

My account - Profile - Credit cards a tam by sa ti mala zobrazit sucasna karta s moznostou Edit/Remove a nizsie je Add a Card. Dufam, ze sa to da tymto sposobom, skusat to ale radsej nebudem.
Žigo

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)