Dobrý den.
Čtu zde příspěvky týkající se ČS a mám problém, který možná s tím souvisí. Nakupoval jsem v USA přes online shop, platba proběhla přes Pay Pal do té doby bylo vše v pořádku, ale protože online shop vygeneroval špatnou sumu za poštovné, tak společnost od které jsem kupoval nechtěla za tu cenu zboží poslat. Po odsouhlasení nákladů na poštovné společnost zaslala nový odkaz na potvrzení platby přes Pay Pal. Na tom to odkazu jsem se dostal na stránky Pay Pal s onou transakcí a potvrdil souhlas. Nejsem si jistý jestli po mě systém chtěl znovu poslední čtyři čísla karty, ale myslím že ne. Samozřejmě se objevila hláška že nelze transakci provést, přesto trasakce proběhla, ale
pouze směrem k obchodníkovi. Zboží mám sice doma, ale na Pay Pal
dluh 29 Dolarů. Protože nevládnu perfektně anglicky a bylo to moje první obchodování přes Pay Pal, tak nevim jak peníze odesla na Pay Pal.
V ČS se nikdy nic nedovíte tam se vždy tváří že Pay Pal vůbec neznají a když jsem se snažil napsat na Pay Pal, tak mě odkazují na nimi zhotovené otázky ve kterých nemohu můj problém najít.
Proto prosím mohl by mi někdo poradit, rád bych Pay Pal dál využíval, ale bojím se že pokud u nich budu mít dluh,tak to asi nepujde.
Za všechny rady předem děkuji.

News