Paypal a Česká spořitelna

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Příspěvekod martin k » 30. leden 2007, 9:02

Dobrý den.
Čtu zde příspěvky týkající se ČS a mám problém, který možná s tím souvisí. Nakupoval jsem v USA přes online shop, platba proběhla přes Pay Pal do té doby bylo vše v pořádku, ale protože online shop vygeneroval špatnou sumu za poštovné, tak společnost od které jsem kupoval nechtěla za tu cenu zboží poslat. Po odsouhlasení nákladů na poštovné společnost zaslala nový odkaz na potvrzení platby přes Pay Pal. Na tom to odkazu jsem se dostal na stránky Pay Pal s onou transakcí a potvrdil souhlas. Nejsem si jistý jestli po mě systém chtěl znovu poslední čtyři čísla karty, ale myslím že ne. Samozřejmě se objevila hláška že nelze transakci provést, přesto trasakce proběhla, ale
pouze směrem k obchodníkovi. Zboží mám sice doma, ale na Pay Pal
dluh 29 Dolarů. Protože nevládnu perfektně anglicky a bylo to moje první obchodování přes Pay Pal, tak nevim jak peníze odesla na Pay Pal.
V ČS se nikdy nic nedovíte tam se vždy tváří že Pay Pal vůbec neznají a když jsem se snažil napsat na Pay Pal, tak mě odkazují na nimi zhotovené otázky ve kterých nemohu můj problém najít.
Proto prosím mohl by mi někdo poradit, rád bych Pay Pal dál využíval, ale bojím se že pokud u nich budu mít dluh,tak to asi nepujde.
Za všechny rady předem děkuji.
martin k

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod Ami » 13. březen 2007, 20:37

ja jsem u Ceske sporitelny a mam Visa, registrace sla naprosto v pohode, pak jsem zaplatila asi 6 veci a prekrocila limit..tak to po me chtelo 4 mistnej kod ale kdyz jsem ho chtela zadat tak to po me chce pridani karty...kdyz ji znovu pridam, pise mi to ze kartu mi to nemuze vzit :? a nic s tim nejde udelat ...a pritom registrace i platba predtim sla normalne, nevite co s tim?
Ami

Příspěvekod pyrotechnik » 17. březen 2007, 23:00

no myslim ze to ze treba sporitelna dela problemy se da chapat jako vychcanost. Timto totiz Vam zneprijemni nebo primo zamezi platbu pres paypal ktera je z karty- tadyoni na tom nejak moc nevydelaji. Ja jsem u Ebanky a tady karty funguji normalne. A az nebudou pujdu jednoduse tam, kde to pujde. Nenechte si uz od bank kalet na hlavu !!!
"Já to nebyl !!! "
Bart Simpson
pyrotechnik

Příspěvekod Ami » 21. březen 2007, 20:40

byla jsem v Ceske sporitelne a vse je pry v poradku :?
Ami

Příspěvekod rainmaker646 » 22. březen 2007, 15:38

zdravim
potřeboval bych poradit.mám učet u ČS kartu visa electron s 3 mistnym čislem na zadní straně.
chtěl bych si koupit "něco" z jednoho anglickyho eshopu.oni tam mají ceny v eurech(převede mě to čeky koruny na eura?).na paypal mam vytvořen učet.
musim si ještě tu kartu nějak povolit pro internetovy platby na pobočce ČS?
na paypal chtěji vyplnit
http://webnews.terc.cz/ps/article.php?arid=171
v dolni části je Přidání karty k účtu
to čislo card number je to dlouhy 16 mistný číslo na předni straně karty?
díky za rady.jsem v tomhle totální lama :?
rainmaker646

Příspěvekod xnetinka » 3. duben 2007, 14:29

ahoj,
chtěla jsem se zaregistrovat na paypal, ale nešlo mi to. mám kartu visa electron student+, není embossovaná, ale ostatním šla registrace s kartou visa electron v pohodě. mám povolený internet banking v čr, tak nevím, kde je problém. zadala jsem jako číslo karty ten 16 místný kód na přední straně karty. ví někdo, jak na to? :) díky.
xnetinka

Příspěvekod RivieraKid » 4. červen 2007, 19:41

tak po delsi dobe sem nahodou znova na techto strankach a uz platim pres paypal a jsem u Ceske sporitelny furt. Mam kartu Visa partner embossovanou s povoleni plateb pres internet. musi se na te karte nastavit limity na ty internetove platby. Prihlaseni karty u paypalu me nejdriv neslo i kdyz sem ji mel uz zrizenou , ale pak sem zjistil, ze nemam este ty limity na ty internetove platby,jak sem predtim psal. Jak sem si to zaridil tak to slo uplne vpohode vsechno. Po prihlaseni karty na paypalu,mi na uctu CS asi po 14 dnech strihli tu castku malou(ted nevim uz kolik to bylo). a pak uz sem mohl pres paypal vklidu platit. hned sem si koupil konto na rapidshare a platba probehla bez problemu.
RivieraKid

Příspěvekod Tuuurek » 11. září 2007, 11:11

Dneska se jdu zeptat do České spořitelny jak je to s platbou na internet s Kartou Visa Electronics...Rád bych si s ní založil paypal účet...Máte s tím někdo nějaké zkušenosti????? :?:
Tuuurek

Předchozí

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)