PayPal na cesku adresu - s trvalym pobytom v SR. Da sa to?

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

PayPal na cesku adresu - s trvalym pobytom v SR. Da sa to?

Příspěvekod depi » 29. duben 2007, 21:56

Zdravim.

Som zo Slovenska a potreboval by som zalozit PayPal ucet tak, aby som mohol prijimat aj peniaze. Jedina moznost, ktora ma napada je, ze vycestujem do CZ, kde si zalozim ucet v banke (rozmyslam o eBanke) a nasledne zaregistrujem PayPal a pridam tam kreditnu kartu pridelenu k tomuto uctu v CZ.

Budem si vsak musiet pravdepodobne vymysliet adresu, kedze mam trvly pobyt na Slovensku. Moja otazka je – ako je to s verifikaciami? Je kreditna karta na PayPal nejakym sposobom sparovana z adresou pouzivatela?

Myslite, ze by to takto mohlo fungovat?

P.S. Pocul som, ze existuju nejake limity na max. prijem penazi – (2250 Euro?!) potom je nutna nejaka verifikacia?

Vopred dakujem za kazdu radu.
depi

Google AdSense
Google.cz

Re: PayPal na cesku adresu - s trvalym pobytom v SR. Da sa t

Příspěvekod milo1 » 30. červen 2007, 22:08

depi píše:Zdravim.

Som zo Slovenska a potreboval by som zalozit PayPal ucet tak, aby som mohol prijimat aj peniaze. Jedina moznost, ktora ma napada je, ze vycestujem do CZ, kde si zalozim ucet v banke (rozmyslam o eBanke) a nasledne zaregistrujem PayPal a pridam tam kreditnu kartu pridelenu k tomuto uctu v CZ.

Budem si vsak musiet pravdepodobne vymysliet adresu, kedze mam trvly pobyt na Slovensku. Moja otazka je – ako je to s verifikaciami? Je kreditna karta na PayPal nejakym sposobom sparovana z adresou pouzivatela?

Myslite, ze by to takto mohlo fungovat?

P.S. Pocul som, ze existuju nejake limity na max. prijem penazi – (2250 Euro?!) potom je nutna nejaka verifikacia?

Vopred dakujem za kazdu radu.

osobne nepouzivam pay pal je to dobre len v ramci obchodovaniavo velkom. pre bezneho uzivatela uprednostujem
Kód: Vybrat vše
http://www.paypay.com/?frm=1002001201

mensie poplatky, dostupnost obchodne nastroje posielanioe penazi aj cez mobilny telefon...
milo1

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)