PayPal cod

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

PayPal cod

Příspěvekod fatim200 » 31. březen 2008, 22:39

Takže zdrawím wšecky potřebuji pomoci přidávám na paypal creditní kartu všechno proběhne v pořádku až na vyplnění pole paypal code (pochipil jsem že to ma potvrdit změnu) ale kde ten cod mam sehnad mohu poskytnout screen jestli chcete byl bych vám vděčny (a rozhodně nechci spamovat nikde jsem to tu nenašel) :(
a uplnou radost byste my udelali kdybyste my poskytli navod jak přes paypal zaplatit objednávku z ebay.com jsem ztoho opravdu zoufalý začal jsem to koumat v 19:00 a už je 23:38 už jsem vyčerpal všechny možnosti meho translatoru a me možnosti anglličtiny prosím can help me :cry: :cry:
fatim200

Google AdSense
Google.cz

Re: PayPal cod

Příspěvekod zorka.pce » 10. duben 2008, 14:46

fatim200 píše:Takže zdrawím wšecky potřebuji pomoci přidávám na paypal creditní kartu všechno proběhne v pořádku až na vyplnění pole paypal code (pochipil jsem že to ma potvrdit změnu) ale kde ten cod mam sehnad mohu poskytnout screen jestli chcete byl bych vám vděčny (a rozhodně nechci spamovat nikde jsem to tu nenašel) :(
a uplnou radost byste my udelali kdybyste my poskytli navod jak přes paypal zaplatit objednávku z ebay.com jsem ztoho opravdu zoufalý začal jsem to koumat v 19:00 a už je 23:38 už jsem vyčerpal všechny možnosti meho translatoru a me možnosti anglličtiny prosím can help me :cry: :cry:

Ahoj,už jsi na to přiše,co máš dělat?Musíš tam opsat 4 místný kód,který máš na výpisu z účtu u toho aktivačního poplatku cca 50,- Kč
zorka.pce

Re: PayPal cod

Příspěvekod petrfazer134 » 21. květen 2008, 22:44

jsem asi lama,ale kde seženu ten paypal kód?díky!
petrfazer134

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)