PayPal u GE Money Bank

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

PayPal u GE Money Bank

Příspěvekod zebrusak » 19. prosinec 2005, 11:39

Zdarvím všechny PayPal nadšence :D Měl bych malý dotaz a prosím Vás, kteří už v tom tak nějak umíte chodit o radu :? Chtěl bych si založit PayPal účet, jak to udělat samozřejmě vím. Dost lidí je nešťastných z přístupu ČS :evil: Mám účet u GE Money Bank. Je u tohoto peněžního ústavu nějaký problém? Hodně se zde mluví o kódu CW2. Ještě nikdy jsem platební kartou přes internet nic neplatil. Samozřejmě svůj účet ovládám přes internet a mám aktivované kde co.
Děkuji za rady a pomoc 8)
zebrusak

Google AdSense
Google.cz

RE: PayPal u GE Money Bank

Příspěvekod mterc » 19. prosinec 2005, 17:18

Pokud máte mezinárodní kartu VISA (ne VISA Electron) nebo MasterCard, neměl by být s registrací žádný problém. Pokud jste ještě svou kartou na internetu neplatil, tak doporučuji se zeptat ve vaší bance, zda máte u karty povoleny internetové transakce.
mterc
Administrátor

Příspěvekod zebrusak » 20. prosinec 2005, 19:13

Díky za rady :wink: . Byl jsem v bance a pro internetové transakce potřebuji zvláštní kartu pro platby přes internet. Běžnou platební kartu nelze použít :? . Vystavení je zdarma a měsíční poplatek je 9,-kč. Doufám, že to bude fungovat. :D 8)
zebrusak

Příspěvekod paia » 12. září 2006, 18:59

muzu se zeptat, jak jsi s GE pochodil? zafungovala ta jejich virtualni kreditka? mam ted problem, ze tu mam 3 ruzny kreditky a jednu virtualni a ni jednu mi nechce paypal sezrat.
paia

Příspěvekod paia » 14. září 2006, 10:49

nedalo mi to a zeptal jsem se primo v GE... odpoved:

Praha, 14.09.2006

Dobrý den,

platební kartu MasterCard není možné využívat přes platby přes internet. Pokud si
zřídíte kartu MasterCard Internet, je možné ji v systému PayPal využívat.

S pozdravem

GE Money, Zákaznický servis
Vyřizuje: Irena Zůbková
paia

Příspěvekod marekch » 18. listopad 2006, 19:44

ahoj chci se zeptat.Mam učet u ge money bank.Nechal sem si zřídit kartu na platby přes internet.udělal sem registraci na paypal a ted my má dojít potvrzení s kodem na ukončení registrace karty.kde vyčtu ten kod na výpisu z banky?a jak potom dam peníze na svůj účet na paypal z mojeho účtu v GEMB.dík za odpověd
marekch

Příspěvekod marekch » 21. listopad 2006, 19:04

takže kod k verifikaci karty jsem našel na výpisu z banky.karta je verifikovaná .ted by mě ale zajímalo jestli jdou přes kartu uložit peníze na paypal učet i když zrovna nebudu nic platit.poradte prosím dík
marekch

Příspěvekod Šimi » 14. únor 2008, 14:21

marekch píše:takže kod k verifikaci karty jsem našel na výpisu z banky.karta je verifikovaná .ted by mě ale zajímalo jestli jdou přes kartu uložit peníze na paypal učet i když zrovna nebudu nic platit.poradte prosím dík

Ahoj, prosimte, mam taky ucet u GE Money Bank a chtel bych si vytvorit ucet na Paypalu.

Ale nez si zalozim tu kartu na placeni pres internet, tak bych se te chtel zeptat jestli si s jeji verifikaci teda nemel zandej problem :?: Kdes popripade nasel to cislo na vypisu z banky :?:
A jestli jsi uz prisel jak pres tu kartu ulozit penize na PayPal :?:

diky moc :wink: Ja se zatim v tomhle svete placeni pres internet teprve rozkoukavam:)
Šimi

Příspěvekod marekch » 14. únor 2008, 16:32

Šimi píše:
marekch píše:takže kod k verifikaci karty jsem našel na výpisu z banky.karta je verifikovaná .ted by mě ale zajímalo jestli jdou přes kartu uložit peníze na paypal učet i když zrovna nebudu nic platit.poradte prosím dík

Ahoj, prosimte, mam taky ucet u GE Money Bank a chtel bych si vytvorit ucet na Paypalu.

Ale nez si zalozim tu kartu na placeni pres internet, tak bych se te chtel zeptat jestli si s jeji verifikaci teda nemel zandej problem :?: Kdes popripade nasel to cislo na vypisu z banky :?:
A jestli jsi uz prisel jak pres tu kartu ulozit penize na PayPal :?:

diky moc :wink: Ja se zatim v tomhle svete placeni pres internet teprve rozkoukavam:)

Ahoj.Když si budeš registrovat kartu k účtu paypal tak ti to nabídne verifikaci.když souhlasíš strhne se ti za pár dnů malá částka z účtu kde v poznámce je ten kod.ten potom zadáš v nastavení účtu a máš kartu verifikovanou.Peníze na paypal ti může poslat někdo z paypal účtu jinak to asi nejde.když budeš mít kartu verifikovanou tak ti to platbu udělá ihned takže nepotřebuješ peníze na účtu.
marekch

Příspěvekod Šimi » 14. únor 2008, 16:57

Ahoj, diky moc. Tak to si ji zajdu do GE Money Bank vyridit. Chci si totiz koupit jedny sluchatka a koukal jsem ze na ebay.co.uk jsou i s postovnym tak 3x levnejsi nez u nas, cena uz to neni zavratna, tak dneska akorat hledam jak to vlastne zaptatit a co si pro to vsechno zaridit, jeste jednou dik :wink:
Šimi

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)