Paypal nebo Moneybookers!!

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Paypal nebo Moneybookers!!

Příspěvekod franz » 21. září 2007, 22:29

Zdravím!
Pročetl jsem si zde spousta poznatků na tom to foru o platebních systémech Paypal či Maneybookers.
Nedávno jsem si zřídil účet na Ebay.co.uk a chtěl bych si něco zde koupit,již jsem kupoval o to nejde ,ale mě jde o to,že vždy přez někoho a otravovat někoho a shánět,hele tohle mi kup a pořád běhat támhle atd a tak atd.,tak už mě to nebaví a hlavně ,mi nejvíce štve,že jsem přišel o super kup :twisted: a tak se to snažím okamžitě řešit :o
Potřeboval bych tedy radu jaký platební systém by byl pro mne nejvhodnější z pohledu pouze kupujicího(prodávat nic nechci jen kupovat :wink: ) Zda bych mohl použt nějakou českou banku (osobně mám Poštovní spořitelnu ,patří ČSOB),zda by šlo pouze pomocí nějakého platebního příkazu vložit peníze na jeden z těchto účtu vložit peníze a z toho to zaplatit viz Paypal nebo Moneybookers,nebo je lepší použít platební kartu(kterou mám),ale tam bych si pravděpodobně musel nechat zvýšit peněžní limit nebo se to pouze týká výběru???
Sami vidíte,že v tom lítám :oops: můžete mi prosím pomoct a polopatě říct postup jak na to ???? Předem děkuji za Vaše odpovedi Franz :wink:
franz

Google AdSense
Google.cz

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)