Placení přes PayPal

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Placení přes PayPal

Příspěvekod maxik » 28. prosinec 2005, 11:00

Dobrý den Mám MAX kartu ( junior MAX internet banking ) VISA electron u ČSOB, Zaregistroval jsem se , přidal jsem kartu, po několika dnech mi to z ůčtu strhlo 1.5 euro a poslalo 4 místný kód, takže kartu mám aktivovanou. Když však chci platit přes ebay, po příkazu PAY na mne vyskočí hláška :
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

nevíte co dělám špatně. předpokládám, že pokud mi to odečetlo t o 1.5 euro, tak mam transakce v prostředí internetu povoleny ( posílám peníze na jiné učty ) dějuji za odpověd . ( spěchá to , už jsem vyhrál na ebay 4 položky )
maxik

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod MALEK » 6. březen 2006, 21:48

A jaká je ta odpověď ?????
Platba KOMERČNÍ BANKA -> BANK OF AMERIKA 1050 Kč .GGGGGHhhhhhhrrrrrrrrr
MALEK

Příspěvekod Glaster » 8. září 2006, 16:58

Mám stejný problém. Zjistil jsem že je to tím, že máte moc nízký magnetický limit (ne čipový). Defaultně 200kč=7€. Pomůže zvýšení magnet. limitu. Podmínka zvýšení tohoto limitu je že musíte mít měsíční příjmi větší než ten limit. Já jsem si nechal zvýšit limit na 5000kč, protože se mi tam měsíčně více neobjevuje jen vyjímečně. Ale nevím ja kdlouho trvá zvýšení toho limitu. Jestli týden nebo měsíc nebo jak.??
Glaster

Příspěvekod s.p.o.n.k.a. » 2. listopad 2006, 19:52

jaký je rozdíl mezi magnetovým a čipovým limitem?? Zažádala jsem si o zvýšení limitu pro výběr z bankomatu - je to ono?? To mi totiž poradili na přepážce, ale vypadalo to , že vůbec netuší co to PayPal je a co po nich chci..... :roll:
s.p.o.n.k.a.

Příspěvekod Glaster » 3. listopad 2006, 17:19

čipový limit je pro výběr z bankomatu a magnetický limit je na placení kartou. Takže pokud chceš použít PayPal tak musíš zvednout ten na placení kartou (magnetický).
Glaster

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)