od tom » 15. červenec 2006, 17:13
Docela rád bych podal stížnost na PayPal pro diskriminaci nových států. PayPal zavedl možnost platit, ale nelze přijímat peníze pro občany České Rep. V USA je u ebay doporučeno neobchodovat s čr a je zadaná na blacklistu !!!! Pro toto ale jistě není důvod, s podvody jsem se setkal jak u američanů tak hlavně u němců. Vymluva PayPal na složitost jednání s bankami není pravdivá!!!! Je to jasná diskriminace postkomunistických zemí!!! Pokud jsme jednou součástí Evropy tak se všemi pravidly a výhodami. Nemužeme být jenom ti, co si nechají všechno líbit. Protože často obchoduji na ebay a hlavně jako prodejce, potřeboval jsem hlavně přijímat peníze. Nejsem žadný podvodník. Můj feetback je 90 +. proto jsem si založil účet v Německu a zároven PayPal který mi fungoval bez problému přes půl roku. Protože jsem koupil zboží v USA za 1500 USD a to mi nepřišlo ani po dvou měsících, nahlásil jsem podvod na PayPal přes který jsem platil. K údivu mi konto zablokovali, protože zjistili českou adresu a nic řešit nebudou. K tomu nemohu převést peníze, které mám na jejich účtě protože mám blokaci. Poslali mi nesmyslné podmínky pro odblokování. Třeba u 15 položek mám poslat doklad o nabytí faxem. !!!! Adresu v Německu a platby inkasa, výpis z banky atd. a to jenom proto, že jsem čech. Výsledek je, že jsem přišel skoro o 1700 Eur, které jsem přes PayPal zaplatil jako pojištěnou platbu. Na emaily neodpovídají !!!!! Pokud víte, kam se obrátit v čechách se stížností na nerovná pravidla v EU, budu rád za odpověd. Díky tomáš