Paypal & ČS

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Paypal & ČS

Příspěvekod Arimoshinai » 9. říjen 2006, 17:30

Nevím, jestli je tenhle problém u Vás všech stále aktuální, ale...
Včera jsem založila účet u PayPalu a když jsem chtěla k účtu přidat kartu (Visa), jsem u ČS... PayPal kartu odmítl s tvrzením, že moje banka transakce tohoto typu nepovoluje. Navštívila jsem tedy pobočku již zmiňované banky, kde mi bylo řečeno, že problémy tohoto typu se řeší prostřednictvím info linky služby Servis 24... Číslo: 844/11 11 44.... Tam zavoláte, přepojíte se na operátora, sdělíte, že chcete nastavit limit pro internetové transakce a měli by vás přepojit na jiného příslušného operátora. Je nutné sdělit jim kód karty, vaše heslo k Servisu 24, ne však stávající, ale to, které jste měli na smlouvě + nějaké další údaje. Do druhého pracovního dne by měl limit být již na staven a s Paypalem by měl kartu již přijmout. Nastevení limitu internetových transakcí by mělo být zdarma, zatím nevím, jak je na tom s poplatky PayPal.
"There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you." - Orochimaru
Arimoshinai

Google AdSense
Google.cz

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)