Jak zvýšit PayPal limit?

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Jak zvýšit PayPal limit?

Příspěvekod eva legutová » 9. prosinec 2005, 9:57

Dobrý den,včera jsem chtěla zaplatit vydraženou věc přes PayPal,ale přišla mi zpráva,že můj měsíční limit je pouze 100euro.Jelikož jsem zaregistrovaná týden,nevím si s tím rady.Můžete mi prosím nějak poradit?Děkuji.
EWELINA
eva legutová

Google AdSense
Google.cz

navod:

Příspěvekod JosePrague » 22. prosinec 2005, 22:30

Nejdrive se musi kliknout na vas status platebni karty nebo uctu. Bude tam sviti ze neni verified a moznost neco jako "upgrade account nebo kartu".

Po zvoleni tehle moznosti potvrdite verifikaci karty, to znamena ze vam PayPal odecte a s prvni platbou zas pricte castku 1,50EUR. Tato castka se objevi i se ctyrmistnym kodem na bankovnim vypisu. Kod se pak zada opet do policka v casti upgrade account.

Tim si PayPal overil ze karta je skutecne vedena na vas, kdyz Vam prisel papirovy vypis z Vasi banky. Nasledne omezeni na cca 100 EUR zmizi a je mozne platit neomezene.
JosePrague

Příspěvekod Cordell » 27. prosinec 2005, 16:39

Mel bych taky jeden dotaz.Stve me ta mena Euro co tam maji.
Zajmalo by me jestli se to da zmenit na dolar?
Jeste mam dotaz k posilani penez.....
Kdyz vyberu Currency treba U.S.Dollars tak penize ktery mam v czk na uctu by meli bejt odeslany v dolarech.
Jen tedka nevim kdyz pres to budu posilat penize co vybrat u Category of Purchase pokud to neni eBay items tak kdyz budu posilat penize jinam co se nejcasteji dava?
Goods (other) nebo Service nebo Quasi-Cash?
Auction Goods rozumim to je kdyz zrejme neco vydrazim jinde nez na eBay.
Prosim poradte.
Cordell

Příspěvekod JosePrague » 30. prosinec 2005, 2:53

EUR-Paypal lze pouzivat k placeni v ramci tech sesti uvedenych men, ktere maji v nabidce.

Dej tam radsi Goods nebo Service. Je to vse zdarma a ta moznost Quasi-Cash - u ni upozornuji ze banka muze strhnout nejakej poplatek viz dole:

Payment Types
--------------------------------------------------------------------------------
eBay Items: A payment for the purchase of eBay items. Free!

Auction Goods (non-eBay): An online auction purchase (not including eBay items). Free!

Goods (other): A purchase of goods in a non-auction context. Free!

Service: A payment for the performance of a service. Free!

Quasi-Cash: The transmission of money not involving an underlying service or good. The bank that issued your credit card may treat this 'Quasi-Cash' transaction as a cash advance and charge you cash advance fees. PayPal has no control over these fees. If you select 'Quasi-Cash' you may want to use a payment method other than Credit Card (Instant Transfer or eCheck) to avoid potential fees.
JosePrague

zmena karty

Příspěvekod Techo » 15. leden 2006, 15:29

Mna by este zaujimalo, co sa deje ked skonci platnost karty. Budem musiet ju znova verifikovat tym, ze sa strhne a pripise 1,5 eura?
Techo

Re: zmena karty

Příspěvekod mterc » 16. leden 2006, 9:45

Techo píše:Mna by este zaujimalo, co sa deje ked skonci platnost karty. Budem musiet ju znova verifikovat tym, ze sa strhne a pripise 1,5 eura?

Banka vám vydá novou kartu s novou platností. Tuto kartu budete muset znovu zaregsitrovat stejným způsobem, jako tu původní.
mterc
Administrátor

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)