Použití karet Visa Electron

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Příspěvekod mterc » 3. červenec 2005, 9:58

Pokud vlastním platební kartu od Česke spořitelny s logem Visa Electron znamená to, že mám smůlu a PayPal nemohu využívat?

Některé Visa Electron karty lze použít pro placení na internetu. Poznáte to podle toho, že tyto karty mají na zadní straně v podpisovém poli vytisknuto 7-místné číslo, kde poslední tři číslice se používají jako verifikační kód pro internetové platby. Pokud tam tyto číslice nejsou, tak kartu použít nelze. Pokud se v poli číslice nachází, tak je potřeba to vyzkoušet, protože ani tak to není jednoznačné. Jednoznačně lze říci, že lze použít pouze tzv. embossované karty (musí mít reliéfní písmo) s mezinárodní platností, které mají povoleny internetové transakce.
mterc
Administrátor

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod Pueblos » 2. srpen 2005, 22:06

Ahojky, mam Maxkartu (postovni sporitelna-ucet junior) take s logem Visa Electron a i stim sedmi ciselnym kodem vzadu u podpisu,ale kartu mi bohuzel nejde pridat, pise to toto: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." muze to byt tim ze u karty nemam povoleny transakce pres internet ?? pomohlo by kbybych si zridil sluzbu MAX Internetbanking PS ?? predem diky..
Pueblos

Příspěvekod mterc » 3. srpen 2005, 12:21

Pueblos píše:Ahojky, mam Maxkartu (postovni sporitelna-ucet junior) take s logem Visa Electron a i stim sedmi ciselnym kodem vzadu u podpisu,ale kartu mi bohuzel nejde pridat, pise to toto: "This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card." muze to byt tim ze u karty nemam povoleny transakce pres internet ?? pomohlo by kbybych si zridil sluzbu MAX Internetbanking PS ?? predem diky..

Bohužel pořád nemám jasno ohledně použití karet Visa Electron pro platby na internetu. Zatím jsem na případ, kdy to bylo možné, nenarazil. Ohledně Vaší karty zkuste telefonicky kontaktovat Vaši banku a zeptat se na povolení internetových transakcí u této karty. Zřízení internetbankingu Vám určitě nepomůže, protože ten nemá s platební kartou nic společného.
mterc
Administrátor

Příspěvekod Glaster » 8. září 2006, 16:39

Zdravím.
mám též účet Junior u Poštovní spořitelny a také mám MAX kartu (Visa Electron). Mám vzadu to vert. číslo a je i přidána na můj PayPal účet. Jen by mě zajímalo jak dlouho trvá než mi tam oni těch 1.5€ připíší.
Také jsem zjistil že mám magnetický limit jen 200kč a já si chci koupit účet na Rapidshare za 9.90€. Nechal jsem si ho zvednout na 5000Kč ale nevim jak dlouho to může trvat. Zatím mi to když si chci to premium objednat píše toto:

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

To určitě znamená že ten limit ještě nezvedli co??
Glaster

Příspěvekod s.p.o.n.k.a. » 2. listopad 2006, 19:47

Mám stejný problém, kartu se mi podařilo zaregistrovat (Maxkarta Visa electron u PS) limit jsem si nechala zvednout z 200 na 1000,- , ale nejsem si jistá zda problém je v malém limitu, nebo někde jinde. Podařilo se ti to zvednutím limitu vyřešit??
s.p.o.n.k.a.

Příspěvekod Glaster » 3. listopad 2006, 17:03

Ano zvednutím limitu byl problém vyřešen a já už několikrát přes PayPal nakupoval.
Glaster

Příspěvekod lukas » 7. březen 2007, 16:59

Glaster píše: Jen by mě zajímalo jak dlouho trvá než mi tam oni těch 1.5€ připíší.

Mám podobný problém, ráno jsem se registroval a pořád mi to ještě ani neodečetlo těch 50kč. Mám ČSOB. Udělal jsem někde chybu, nebo mám ještě vyčkat? :(
lukas

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)