Problém s aktivací učtu u Paypal

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Problém s aktivací učtu u Paypal

Příspěvekod razer21 » 22. červenec 2006, 8:43

Zdravim, doufám že mi pomůžete. Takže zaregistroval jsem si kartu a čekal jsem na ten 4místný expander number pro dokončení registrace. Bohužel jsem zadal špatné číslo a oni mi tu kartu zablokovali pro jakýkoliv přístup. Moje angličtina je slabá ale píše mi to to: If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.
razer21

Google AdSense
Google.cz

Re: Problém s aktivací učtu u Paypal

Příspěvekod carlii » 27. leden 2007, 19:43

razer21 píše:Zdravim, doufám že mi pomůžete. Takže zaregistroval jsem si kartu a čekal jsem na ten 4místný expander number pro dokončení registrace. Bohužel jsem zadal špatné číslo a oni mi tu kartu zablokovali pro jakýkoliv přístup. Moje angličtina je slabá ale píše mi to to: If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.

Nejsi sám. Mě se to stalo taky. :-(
carlii

Příspěvekod vojtat » 13. červenec 2007, 7:07

Ma se stalo to same, jak jste to vyresili?
Paypal nutne potrebuju...
Vojta
vojtat

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)