Problem overeni - neprijimani karty

Dotazy a rady uživatelů internetových platebních systémů PayPal, Moneybookers a další.

Moderátor: mterc

Problem overeni - neprijimani karty

Příspěvekod Ami » 13. březen 2007, 20:31

Mam problem, prekrocila jsem limit tak jsem cekala na vypis z banky abych mohla zadat 4 mistny kod, vypis i cislo mam ale kdyz kliknu na „Czech – Unverified“ nebo na „Profile – credit cars“ nebo na cokoliv jineho kde bych mela to cislo zadat, hazi mi to formular k pridani karty…kdyz formular vyplnim tak mi to hazi

"This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items."

a uz jsem zkousela opravdu vse..ma nekdo zkusenosti? co mam delat?
Uz jsem pres paypal platila veci z ebay…asi 8 polozek a slo to normalne az pak jsem presahla limit a todle se mi ukazalo.

Pomoozte prosim!

mam kreditku Visa u Ceske sporitelny a vim ze s tim je nejaky problem ale prece se to musi dat nejak resit ne? :shock:
Ami

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod David » 13. březen 2007, 20:39

Tak to jsi v pytli, mrkni se do tématu. Kolikrát jsi zadal to číslo? Jestli víc jak 3x a blbě, tak jim musíš poslat fax. Já jim ho posílal minulej tejden, ale ještě mi neodpověděli a ani to neodblokovali. Prej to trvá asi 6 dní, tak uvidim. Mrkni do tématu špatné ex-něco číslo.
David

Příspěvekod Ami » 13. březen 2007, 20:51

prave ja nemela moznost vubec to cislo nikde zadat! todle mi vybehlo hned!
cekala jsem asi tyden na vypis z uctu..pak jsem to chtela zadat ale misto kolonky kam zadat cislo mi vyjel formular o pridani karty :?
Ami

Příspěvekod David » 13. březen 2007, 21:11

V tom textu by měl být zabudovanej odkaz na stránku co budeš potřebovat je tam čárovej kód.
David

Příspěvekod David » 13. březen 2007, 21:56

Dyžtak, ještě chvilku počkej, je totiž divný, že jsi nezadal 3x a více blbě to číslo a píše ti tohle.
David

Příspěvekod Ami » 14. březen 2007, 21:12

David píše:Dyžtak, ještě chvilku počkej, je totiž divný, že jsi nezadal 3x a více blbě to číslo a píše ti tohle.
:( tez nevim
Ami

Příspěvekod pyrotechnik » 17. březen 2007, 22:43

David píše:Tak to jsi v pytli, mrkni se do tématu. Kolikrát jsi zadal to číslo? Jestli víc jak 3x a blbě, tak jim musíš poslat fax. Já jim ho posílal minulej tejden, ale ještě mi neodpověděli a ani to neodblokovali. Prej to trvá asi 6 dní, tak uvidim. Mrkni do tématu špatné ex-něco číslo.

ex neco je expiracni datum- do kdy plati karta
"Já to nebyl !!! "
Bart Simpson
pyrotechnik

Příspěvekod Ami » 21. březen 2007, 20:38

nevite jak postupovat? zda napsat rovnou paypalu nebo rovnou zafaxovat? poradi nekdo? jsem bezradna
Ami

Příspěvekod baldrick » 11. únor 2008, 13:05

napis jim na support, je tam pro to nekde specialni sekce .. me se stalo to same .. vysvetlil sem jim problem a behem jednoho dne me hned odpovedeli a tu kartu jako by vymazali z toho systemu a mohl sem ji zadat znova bez nejmencich problemu pak sem si jen pockal na vypis z banky
baldrick

Zpět na Internetové platební systémy (PayPal, Moneybookers, ...)