Registrace karty

Dotazy a rady uživatelů internetových aukčních serverů eBay, Aukro a dalších.

Moderátor: mterc

Registrace karty

Příspěvekod Otas » 7. březen 2008, 21:14

Zdravím ,mám takový problém se kterým bych potřeboval poradit.
Zaregistroval jsem se na rakouském Ebay odkud bych chtěl kupovat motocykly.Registrace proběhla bez problému normálně se přihlásím,přihodím částku,ale problém začne když potvrzuji číslo karty,platnost atd.Neustále mi to píše,že karta nemůže být přijata.
Vlastním Visa elektron od České spořitelny.Je problém v kartě,že je elektron nebo musím podle toho co jsem se dočetl zaktivovat PayPal?A jak to mám prosím udělat.Nevím vůbec co s tím.Předem děkuji za Vaši odpověd a čas.

Oťas
Otas

Google AdSense
Google.cz

Re: Registrace karty

Příspěvekod mterc » 8. březen 2008, 13:17

Nepíšete, kde kartu registrujete. Jestli na eBay nebo na PayPal. Podle mne není na eBay potřeba kartu registrovat, protože to slouží pouze pro potřebay placení poplatků za aukce, pokud jste registrován jako prodejce a vystavujete na Ebay vlastní aukce. Co se týče PayPal, tak pokud to opravdu může být tím, že máte kartu Visa Electron. S toutou kartou myslím půjde platit na českém internetu přes brány 3D Secure, ale už tím nezaplatíte na zahraničních serverech, které tuto technologii nevyužívají čili i na PayPal (osobně zkušenost nemá, ale už se o tom na tomto fóru psalo).
mterc
Administrátor

Re: Registrace karty

Příspěvekod petrfazer134 » 21. květen 2008, 22:46

musíš si pořídit internetovou platební kartu, dnes jsem to absolvoval...
petrfazer134

Zpět na Internetové aukce, aukční servery (eBay, Aukro, ...)