Zásilková služba.com - zprostředkovatel pro nákup na eBay

Dotazy a rady uživatelů internetových aukčních serverů eBay, Aukro a dalších.

Moderátor: mterc

Zásilková služba.com - zprostředkovatel pro nákup na eBay

Příspěvekod luboš » 24. červen 2006, 0:51

Ahojky příznivci nákupu na eBay.
Objevil jsem zprostředkovatelskou firmu:
zasilkovasluzba.com, která funguje v San Francisku, USA.
Pracuje tam jakýsi Josef a mě se zdá seriózní člověk. Na mé veškeré dotazy odpovídá rychle a jasně. Přesto bych rád znal zkušenosti jiných
lidí, kteří přes tuto zásilkovou službu platily za vydražené zboží a nechali si jej poslat do čech. Nebo mi poskytněte informaci, kde bych mohl zjistit, zda-li ta firma skutečně existuje a lze jí svěřit peníze na vydražené zboží.Bohužel fórum na jejich stránkách není. Jinak mrkněte na jejich stránky-vypadají velice dobře. Luboš :)
luboš

Google AdSense
Google.cz

Příspěvekod peggas » 25. červen 2006, 10:47

Zdravím,
s odpovědí p. Josefa mám občas problémy - ne na všechno mi odpoví ...
Momentálně mám problém se suspendací z ebay - po 14 dnech mi bezdůvodně zablokovali účet. A tady jsem narazil na problém s adresou ...
Chtejí mimochodem kopii řidičáku s dobře viditelnou adresou i jakési dobrozdání že uvedená adresa je skutečně moje ... mělo by se shodovat s registrační adresou ebay ... ale tam jsem registrován s adresou IPS .... nevím jak se budou tvářit na rozdílné adresy US&CZ.
Na toto jsem o něj odpověď nedostal .... máte s tím někdo skušenost??
Které dokumenty jim stačí poslat?? Díky. J.
peggas

Příspěvekod Matilda » 29. červen 2006, 17:23

S toto firmou mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Na nakupech v USA jsem uz usetril strasnej balik penez a kdo videl ceny, napr Elektroniky tady a v USA tak dobre vi o cem mluvim.

Samozrejme ze jsem nakupoval i na EBAY a tzv Ebay zemetreseni postihlo i me :(
Poslal jsem jim tam ten dobropis s kopii ridicaku faxem a uvidime jak se k tomu postavi.

Jinak zatim drazim pres ucet ze Zasilkove sluzby kde si jim jen napisu maximalni BIND a cekam jestli me nekdo trumfne - zatim se tak nestalo a 4x sem jiz zvitezil 8) , takze muj vlatni ucet mi ani tak moc nechybi a tech + 4USD za zprostredkovani platby rad ozelim
Matilda

Příspěvekod peggas » 12. červenec 2006, 15:23

Matilda píše:S toto firmou mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Na nakupech v USA jsem uz usetril strasnej balik penez a kdo videl ceny, napr Elektroniky tady a v USA tak dobre vi o cem mluvim.

Samozrejme ze jsem nakupoval i na EBAY a tzv Ebay zemetreseni postihlo i me :(
Poslal jsem jim tam ten dobropis s kopii ridicaku faxem a uvidime jak se k tomu postavi.

Jinak zatim drazim pres ucet ze Zasilkove sluzby kde si jim jen napisu maximalni BIND a cekam jestli me nekdo trumfne - zatim se tak nestalo a 4x sem jiz zvitezil 8) , takze muj vlatni ucet mi ani tak moc nechybi a tech + 4USD za zprostredkovani platby rad ozelim

Jak jsi dopadl s tím "dobrozdáním"?? jestli se nepletu tak psali že by to měli zpracovat do 72 hodin .....
peggas

Zásilková služba

Příspěvekod luboš » 12. srpen 2006, 23:20

Sám si odpovím na svůj dotaz.
Ano, Zásilková služba skutečně funguje. Zaregistroval jsem si u nich schránku - mám americkou adresu - a vesele jsem vydražil už 7 věcí, které si nechávám posílat na tuto adresu v San Francisku. Na mém účtě u ZS sleduji pohyb mých dolarových peněz,transakcí a došlé zásilky do schránky. Komunikace je možná v češtině !!!
Mrkněte na http://www.zasilkovasluzba.com a taky na http://www.diskuzniforum.com
:D :)
luboš

Příspěvekod florecilla » 16. září 2006, 21:07

to jako znamená, že když nebudu mít zásilkovou službu nemohu nakoupit? Já myslela, že uživatel normálka zajde na poštu a prostě mi to nějak pošle. A když budu registrovaná u zásilkové služby tak jim zaplatím poplatek a oni mi pak zboží pošlou? Tzn, že ušetřím na poštovném pač budu jako Amík?
florecilla

Zásilková služba

Příspěvekod luboš » 17. září 2006, 13:35

florecilla píše:to jako znamená, že když nebudu mít zásilkovou službu nemohu nakoupit? Já myslela, že uživatel normálka zajde na poštu a prostě mi to nějak pošle. A když budu registrovaná u zásilkové služby tak jim zaplatím poplatek a oni mi pak zboží pošlou? Tzn, že ušetřím na poštovném pač budu jako Amík?

Jde o to, že drtivá většina amerických a kanadských prodejců ti vydraženou věc nepošlou do evropy (kam posílají se uvádí v hlavičce každé aukce SHIPPING:). Takže vlastně nemůžeš dražit. A právě proto tu je ZS, kde máš "schránku" a tím pádem i plnohodnotnou americkou adresu a tam Ti ti prodejci už to vydražené zboží pošlou ! Schránka na rok stojí 59$, teď ve slevě za 49 $. Se ZS jsi v kontaktu pomocí netu a prostřednictvím svého účtu u nich ovládáš pohyb ve své schránce. Tedy až Ti tam příjde např. větší věc, nacháš si ji poslat na svoji adresu (vyplníš formulář) Když ti budou chodit malé věcičky, počkáš až jich bude více a pak všechny drobnosti necháš zabalit najednou - nebo vložit do spec. boxu a poslat lodí, letcky, kontejnerem. Všechny info najdeš na stránkách http://www.zasilkovasluzba.com nebo http://www.diskuzniforum.com. :D
luboš

Zpět na Internetové aukce, aukční servery (eBay, Aukro, ...)